Οι εκδόσεις BELL σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ειρήνης Βαρδάκη «Κρυσταλλία» που θα γίνει την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο νέο βιβλιοπωλείο BELL books.
Για το βιβλίο, θα μιλήσουν: Η συγγραφέας κ. Ίρις Καλβά και ο κ. Χάρης Νικολακάκης, διευθυντής εκδοτικού τμήματος εκδ. BELL.
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Μια σκοτεινή ιστορία αγάπης, πάθους και εμμονών
Οι Εκδόσεις BELL συνεχίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια ανάδειξης πρωτοεμφανιζόμενων Ελλήνων συγγραφέων, παρουσιάζουν το πρώτο μυθιστόρημα της Ειρήνης Βαρδάκη, Κρυσταλλία.
H Κρυσταλλία είναι μια απολαυστική σκοτεινή ιστορία αγάπης, πάθους και εμμονών που γραπώνει τον αναγνώστη από τις πρώτες σελίδες και τον παρασέρνει σ’ ένα αναγνωστικό ταξίδι γεμάτο ανατροπές.
Οπισθόφυλλο:
Αέρινη, επιβλητική, μια γυναίκα που έχει πολλά να πει και περισσότερα να κρύψει. Πλασμένη για
τ’ αλλιώτικο, το διαφορετικό. «Διαόλου θηλυκό». Έτσι την αποκαλούσε η μάνα της. Τη σπάνια ομορφιά της την απέδιδε σε δώρο που της έκανε ο διάβολος για να πλανεύει κόσμο.
Έχοντας αποδράσει από τη ζωή της στο νησί, η Κρυσταλλία δουλεύει σε ένα από τα πιο φημισμένα μπαρ της πόλης. Οι άντρες παγώνουν στη θέα της. Το πλάσμα που τους σερβίρει θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη σταρ, μια ντίβα από αυτές που εξυμνούν τα περιοδικά. Κι όμως εκείνη είναι μια σερβιτόρα, η δική τους σερβιτόρα.
τ’ αλλιώτικο, το διαφορετικό. «Διαόλου θηλυκό». Έτσι την αποκαλούσε η μάνα της. Τη σπάνια ομορφιά της την απέδιδε σε δώρο που της έκανε ο διάβολος για να πλανεύει κόσμο.
Έχοντας αποδράσει από τη ζωή της στο νησί, η Κρυσταλλία δουλεύει σε ένα από τα πιο φημισμένα μπαρ της πόλης. Οι άντρες παγώνουν στη θέα της. Το πλάσμα που τους σερβίρει θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη σταρ, μια ντίβα από αυτές που εξυμνούν τα περιοδικά. Κι όμως εκείνη είναι μια σερβιτόρα, η δική τους σερβιτόρα.
Ένα μοιραίο ερωτικό τρίγωνο.
Κρυσταλλία, Νικόλας, Γωγώ.
Οι τρεις τους ακροβατούν σ’ ένα τεντωμένο σχοινί. Εδώ ο έρωτας και το πάθος μπλέκουν σε έναν επικίνδυνο χορό με τα ψέματα και την προδοσία. Ένα χορό που μοιάζει με βουτιά στο κενό.
No comments:
Post a Comment