Monday, March 27, 2017

Η Ευτυχία Γιαννάκη συμμετέχει στην εκδήλωση μυστηρίου «Ποιος είναι ο δολοφόνος;» στο «Τρένο στο Ρουφ» | Τετάρτη 29 Μαρτίου

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 20:00, η Ευτυχία Γιαννάκη και η Χίλντα Παπαδημητρίου θα συμμετέχουν στην παράσταση-συζήτηση αστυνομικού μυστηρίου του Περιοδικού Αναγνώστης «Ποιος είναι ο δολοφόνος;», στον ατμοσφαιρικό χώρο του Τρένου στο Ρουφ.

Οι δύο συγγραφείς θα γράψουν από κοινού μια ανέκδοτη αστυνομική ιστορία χωρίς να αποκαλύψουν το τέλος της, και οι θεατές στη συνέχεια θα κληθούν να βρουν τον δολοφόνο και τον μηχανισμό που οδηγεί σε αυτόν.
Τη συζήτηση θα συντονίσει εκ μέρους του Αναγνώστη η συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας Έλενα Χουζούρη, ενώ τη μουσική επιμέλεια θα έχει ο dj. Μάκης Προβατάς.

Σιδηροδρομικός και Προαστιακός  Σταθμός Ρουφ
Τέρμα της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως | Τ. 2105298922
Πληροφορίες: http://www.totrenostorouf.gr και http://www.oanagnostis.gr

Η Ευτυχία Γιαννάκη
Η Ευτυχία Γιαννάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε πληροφορική, μουσική τεχνολογία και επικοινωνία και εργάστηκε για αρκετά χρόνια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Στο παρελθόν εκδόθηκε με ψευδώνυμο το μυθιστόρημά της με τον τίτλο Χάρντκορ που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο. Το 2016 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ίκαρος το αστυνομικό μυθιστόρημά της με τον τίτλο Στο πίσω κάθισμα. Μάθετε περισσότερα για το βιβλίο εδώ: http://ikarosbooks.gr/664-sto-piso-kathisma.html

No comments: