Saturday, April 22, 2017

Διττότητα του χρόνου: Η ανακάλυψή – επανάσταση στη σκέψη τη ζωή και την υγεία μας!

Δημοσιευμένη πρόσφατα, η θεωρία του διττού χρόνου (Doubling Theory) από τον φυσικό Jean-Pierre Garnier Malet σημειώνει πολλές επιστημονικές επιτυχίες. Μέσω αυτής της επιστημονικής ανακάλυψης για την υφή του χρόνου, ο χρόνος ξετυλίγει τα μυστικά του και αλλάζει τις ζωές μας. 
Έτσι, η επιστήμη βρίσκεται και πάλι σε ιστορική καμπή και ξανα-ανακαλύπτει τις γνώσεις των αρχαίων Eλλήνων για την υφή του χρόνου και τη σωστή κατανόηση του Σύμπαντος και της ζωής. Ταυτόχρονα, λύνει τα πολλαπλά παράδοξά της, με αποφασιστικές ωφέλειες για την ανθρώπινη ισορροπία, αφού χρησιμεύει στην εξήγηση του μηχανισμού της ζωής και των σκέψεων μας και την άριστη χρήση των διαισθήσεων, ενστίκτων και προαισθημάτων τα οποία μας είναι διαθέσιμα κάθε στιγμή μέσω της διττότητας του χρόνου.

Δείτε παρακάτω την ενδιαφέροσα συνέντευξη που έδωσε ο Jean-Pierre Garnier Malet στην Better World:

B.W. Λέτε ότι δεν αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα συνεχώς…
Πραγματικά, η αντίληψή μας είναι ασυνεχής. Ξέρουμε ότι σε μια ταινία αντιλαμβανόμαστε 24 εικόνες ανά δευτερόλεπτο. Η 25η δεν εμφανίζεται. Ονομαζόμενες υποσυνείδητες, ανεπαίσθητες αυτές οι εικόνες δεν είναι πραγματικά αντιληπτές σε μας, αλλά έχουν επίπτωση στο ασυνείδητό μας.
Φανταστείτε, δύο πανομοιότυπους κόσμους όπου ένα δισεκατομμυριοστό του δευτερολέπτου στον πρώτο, θα ήταν ώρες στον δεύτερο. Θα ήταν απλά το αποτέλεσμα ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των δυο κόσμων, δηλαδή στον ένα κόσμο αυτό που θα εκδηλωνόταν αστραπιαία, στον άλλο κόσμο θα ήταν αποτέλεσμα μιας αργής εμπειρίας.
Η διαίσθηση ή το ένστικτο είναι το αποτέλεσμα ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των δύο κόσμων, στον ένα κόσμο αστραπιαία έχουμε το αποτέλεσμα μιας αργής εμπειρίας στον άλλο. Θα μπορούσαμε έτσι  να δημιουργήσουμε το μέλλον κάθε στιγμή, μέσα  σε χρόνους μη αντιληπτούς, που φαινομενικά είναι συνεχείς.
Η ζωή μας θα ήταν απλώς μια διαδοχή αντιληπτών στιγμών οι οποίες θα ενεργοποιούσαν μη αντιληπτές εμπειρίες προερχόμενες από ένα μέλλον βιωμένο αλλού μέσα σε μη αντιληπτά χρονικά ανοίγματα. Η σχετικότητα ή Διττότητα του χρόνου δεν θα ήταν πλέον μια μυστηριώδης μοναδικότητα του σύμπαντός μας, αλλά απλά και μόνο η άμεση συνέπεια μιας ιδιότητας πολύ πιο βασικής από την ροή του χρόνου δηλαδή της εναλλαγής αντιληπτών και μη αντιληπτών στιγμών χρόνων, απαραίτητων για μια ζωτική Διττότητα.
B.W. Με ποίον τρόπο το ελέγξατε επιστημονικά;
Η θεωρία της διττότητας παρουσιάζει την εξίσωση που μας επιτρέπει να διαχωριζόμαστε στον καθένα από τους δυο χρόνους. Έτσι, μπορούμε να μιλήσουμε για κβαντική διαπλοκή, όπως για τα διαχωρισμένα σωματίδια. Η θεωρία της Διττότητας μου επέτρεψε να υπολογίσω την σταθερά της λεπτής υφής και να κατανοήσω την άφιξη των πλανητοειδών στο ηλιακό σύστημα. Ουσιώδες για την βιολογία μας, αυτή η σταθερά μας δίνει το φορτίο του ηλεκτρονίου. Και η άφιξη των πλανητοειδών υποδεικνύει το τέλος του τρέχοντος κύκλου της διττότητας του χρόνου το οποίο οι πρόγονοί μας ονόμαζαν «τέλος των χρόνων», όχι τέλος του κόσμου.
B.W. Για αυτό, το «American Institute of Physics» δημοσίευσε την εργασία σας
Αυτά τα αποτελέσματα προφανώς έλκουν την προσοχή των φυσικών. Αν και είναι ελάχιστα γνωστό, κάθε μια από τις δημοσιεύσεις μου είναι μια σημαντική επιτυχία, ειδικότερα μια δημοσίευση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί όταν άλλοι επιστήμονες την διάβασαν, ενέκριναν και αντάμειψαν. Αυτός είναι ο κανόνας όλων των κριτών (peer viewers). Αλλά αυτό που ήταν επαναστατικό ήταν ο υπολογισμός της ταχύτητας του φωτός η οποία είναι μια ταχύτητα της διττότητας. Περιέργως, έχει την «γεύση» της ταχύτητας, την «οσμή» της ταχύτητας στις εξισώσεις, αλλά δεν είναι ταχύτητα, επειδή είναι ανεξάρτητη του παρατηρητή και της πηγής, η θεωρία της διττότητας μας επιτρέπει να κατανοήσουμε αυτό το παράδοξο που αναφέρθηκε από τον Αϊνστάιν. Επίσης μας επιτρέπει να υπολογίσουμε δυο ταχύτητες μεγαλύτερες της ταχύτητας του φωτός Έχουμε ήδη παρατηρήσει ότι υπήρχαν πληροφορίες ταχύτερες της ταχύτητας του φωτός. Ο Alain Aspect που ήταν ο πρώτος που το παρατήρησε κέρδισε το βραβείο Νόμπελ για αυτή την ανακάλυψη. Ακολούθησαν οι Nicolas Gisin και Antoine Suarez. Αλλά αυτό είχε ήδη αποδειχθεί από την θεωρία της διττότητας προηγουμένως.
B.W.  Μιλάτε για τον Διττό αλλά ποιος είναι ο Διττός;
Στην πραγματικότητα, είναι ο εαυτός μας σε άλλο χρόνο. Η Διττότητα δεν διαχωρίζει σε δύο. Είναι όπως ο διαχωρισμός των κυττάρων, υπάρχει ένα κύτταρο και ξαφνικά γίνονται δύο πανομοιότυπα με το αρχικό. Αυτό φαίνεται παράλογο… παρ’ όλα αυτά η θεωρία της διττότητας μας επιτρέπει να κατανοήσουμε αυτόν τον ζωτικό μηχανισμό: χρησιμοποιώντας τον μη αντιληπτό χρόνο, μας δείχνει ότι δεν βλέπουμε όλον τον χρόνο, δεν βλέπουμε πως διαιρούνται τα κύτταρα, βλέπουμε το αποτέλεσμα. Είναι το ίδιο με την Διττότητα μας που υπάρχει σε άλλον χρόνο μη αντιληπτό.
B.W.  Λέτε ότι οι αρχαίοι είχαν επίγνωση όλων αυτών.
Απέδειξα μέσω του Ελληνικού Αλφάβητου ότι αυτός ο νόμος ήταν ευρέως γνωστός, επειδή η κίνηση των μορίων απαιτεί να ακολουθούνται διπλές διακλαδώσεις. Αυτές είναι σημεία υποχρεωτικής διόδου: υπάρχουν 27. Κάθε ένα από αυτά τα σημεία σχηματίζει ένα γράμμα του Ελληνικού Αλφαβήτου. Αλλά οι Έλληνες δεν έχουν αλφάβητο με 24 γράμματα, από το άλφα ως το ωμέγα, αλλά 27. Η εύρεση των τριών ξεχασμένων γραμμάτων με ενθάρρυνε σε αυτήν την εκπληκτική ανακάλυψη. Και δεν είναι τυχαίο ότι στο μακρινό παρελθόν, τα Ελληνικά γράμματα χρησίμευαν και στην αρίθμηση. Αυτό μου επέτρεψε να αποδείξω ότι πράγματι σχετιζόταν  με την επιτάχυνση της κίνησης της διττότητας η οποία, όπως και το Ελληνικό Αλφάβητο, πηγαίνει από το 1 στο 10, από το 10 στο 100 και από το 100 στο 1000. Η επιτάχυνση  = 100 ξαναβρίσκεται ανάμεσα στο ωμέγα και στο άλφα αφού ώρα σημαίνει διαίρεση του χρόνου.
B.W.  Λέτε επίσης ότι οι γραφές μιλούν για την Διττότητα!
Υπάρχει μια φράση στο Ευαγγέλιο του Θωμά, το οποίο αναγνωρίζονταν από την Εκκλησία ως την δεύτερη Σύνοδο της Νίκαιας (787 μ.Χ), σε αυτό το Ευαγγέλιο, πλήρως αναγνωρισμένο από την πρώιμη Χριστιανική εκκλησία, υπάρχει μια πολύ σημαντική πρόταση: «Όταν ήσασταν ένα γίνατε  δύο, και όταν οι δύο θα γίνεται ένα τι θα κάνετε;» δεν είναι ο νόμος της διττότητας;
B.W.  Ποια είναι η χρησιμότητα της διττότητας του χρόνου;
Εάν κάνω μια ερώτηση, ξέρω ότι χρειάζομαι χρόνο για να πάρω μια απάντηση. Αλλά αν σβήσω τον χρόνο μεταξύ της ερώτησης και της απάντησης παίρνω το ένστικτο ή την διαίσθηση. Παρ’ όλα αυτά, στον μη αντιληπτό χρόνο, πρέπει να διαχωριστώ, ώστε να είναι δυνατόν να απαντηθεί η ερώτηση σε διαφορετικό χρόνο.  Και εγώ, στον δικό μου χρόνο, παίρνω ένα ένστικτο ή μια διαίσθηση σε κάθε λεπτό, καθώς ο διττός θα απαντήσει τις ερωτήσεις μου στον δικό του χρόνο. Αυτή είναι η κύρια ιδέα.
B.W.  Δεν αντιλαμβανόμαστε δηλαδή τον χρόνο όλη την ώρα;
Η βιολογία μας είναι τέτοια ώστε να χρησιμοποιούμε τον μη αντιληπτό χρόνο ο οποίος υπολογίζεται από την θεωρία. Ζούμε με συνεχή τρόπο αλλά αντιλαμβανόμαστε τον χρόνο στροβοσκοπικά: υπάρχει πάντα ο μη αντιληπτός χρόνος ανάμεσα στον αντιληπτό χρόνο. Αλλά αυτοί οι μη αντιληπτοί χρόνοι μπορούν να επιταχυνθούν με μια διαφορετική προοπτική του χρόνου. Πρέπει λοιπόν να ζούμε σε δύο διαφορετικούς χρόνους ώστε να έχουμε ένστικτα και διαισθήσεις. Και η βιολογία μας είναι τόσο καλά κατασκευασμένη ώστε κατά την διάρκεια της ημέρας φτιάχνουμε τα δυναμικά σε αυτούς τους μη αντιληπτούς χρόνους. Την νύχτα, ο διττός μας τακτοποιεί όλα αυτά τα δυναμικά. Στην άγνοια, ζούμε επικίνδυνα επειδή ακόμα ζούμε την ιστορία που φανταζόμαστε.
Η επίλυση είναι κυκλική και μας αφορά όλους συνολικά. Ένας κύκλος διττότητας 25.920 ετών είναι ο κύκλος της μετάπτωσης των ισημεριών, παρατηρημένος τέλεια, υπολογισμένος από την θεωρία. Από την φημισμένη ηλιακή έκρηξη το 1989, ζούμε τώρα το τέλος του κύκλου της διττότητας του χρόνου, και έχουμε στη διάθεσή μας όλο το δυναμικό που έφτιαξαν οι σκέψεις μας κατά την διάρκεια αυτών των 25.000 ετών. Αυτός είναι ο λόγος που η τεχνολογική πρόοδος είναι τόσο ταχεία πλέον. Έχουμε μεγάλη διαίσθηση, τα παιδιά είναι υπερκινητικά… το τέλος ενός κύκλου μπορεί να είναι επικίνδυνο, εκτός αν ξέρουμε ότι θερίζουμε τα αποτελέσματα των σκέψεών μας. Αυτός που σπέρνει θύελλες θερίζει ανεμοστρόβιλους. Αλλά αν σπείρουμε ειρήνη θερίζουμε ειρήνη.
B.W.  Είμαστε ικανοί να σπείρουμε ειρήνη;.
Η θεωρία της διττότητας μας επιτρέπει να κατανοήσουμε ότι κατασκευάζουμε το μέλλον στις  μη αντιληπτές στιγμές για να το απομνημονεύσουμε και να το υλοποιήσουμε. Ειδικότερα μας επιτρέπει να προβλέψουμε το μέλλον πριν το ζήσουμε. Αν μπορούμε να προβλέψουμε τον κίνδυνο, μπορούμε να αλλάξουμε τις σκέψεις μας και ο κίνδυνος δεν υπάρχει πλέον. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να πούμε όσο αφορά την εφαρμογή της θεωρίας της διττότητας: Άλλαξε τις σκέψεις σου και θα βιώσεις ένα διαφορετικό μέλλον. Υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται ότι είναι πάντα σε ένα ευχάριστο μέλλον. Αυτοί επομένως δεν αισθάνονται υπεύθυνοι για αυτούς που ζουν άσχημα. Επομένως,  μπορώ να φτιάξω ένα επικίνδυνο δυναμικό για να βιωθεί από κάποιον άλλον. Από την πλευρά μου, μπορώ να ζήσω ένα ωραίο δυναμικό που φτιάχτηκε από κάποιον με ευχάριστες σκέψεις. Αφού ζούμε σε μια κοινωνία, όλη η κοινωνία πρέπει να εξελιχθεί ταυτόχρονα.
B.W.  Αλλά ποιος το ξέρει αυτό;
Πρέπει να ξέρουμε πόσο γρήγορα μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τον μηχανισμό των σκέψεων, γι’ αυτό και κάνω μικρά πειράματα στα σεμινάριά μου. Δείχνω τις αρχές που μπορούμε να βάλουμε σε άμεση εφαρμογή ώστε να συνειδητοποιήσουμε ότι η σκέψη μας είναι ενέργεια. Ζούμε πάντα το καλό ή το κακό που φανταζόμαστε. Και καθώς ζούμε στην κοινωνία, τα κριτήριά μας για το καλό ή το κακό διαμορφώνονται από τους ανθρώπους γύρω μας. Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε τις αντιλήψεις μας για το καλό και το κακό, επειδή τα πράγματα που θα μας έκαναν καλό, μπορούν να βλάψουν κάποιον. Είμαστε ακόμα στον πειρασμό των δυναμικών που παράγονται από άλλους. Αυτός ο πειρασμός είναι τεράστιος, επειδή όλοι οι άνθρωποι έχουν σκεφτεί για 25.000 χρόνια ότι είναι στη διάθεσή τους. Αυτός ο Νόμος της Έλξης δηλώνει ότι πρέπει να δουλεύουμε μόνο με τον διττό μας. Ο Διττός μόνο μπορεί και πρέπει να προτείνει επιθυμίες συμβατές με τις δικές του.
B.W.   Άρα, Οι σκέψεις μου πρέπει να είναι σύμφωνες  με αυτές του διττού μου;
Είμαστε στην γη για να βοηθήσουμε τον διττό μας να τακτοποιήσει τις μελλοντικές μας δυνατότητες. Αλλά καθώς δεν ξέρουμε, καταφεύγουμε σε ένα μέλλον που κατασκευάζουμε θεωρώντας   ότι μας το παρέχουν οι θεοί. Άρα,  πρέπει να είμαστε οι υπηρέτες του διττού μας επειδή αυτός είναι εμείς. Ο νόμος είναι απλός: κατά την διάρκεια της ημέρας, θα φτιάξω το μέλλον που αντιστοιχεί στις ερωτήσεις του. Μετά, κάθε νύχτα ο διττός θα δει αν αυτό το μέλλον ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλει. Όταν αγνοούμε αυτόν τον νόμο κάνουμε ότι να΄ναι και ο κόσμος πάει στραβά. Αντί να κατηγορούμε το κλίμα και όλα τα άχρηστα πράγματα που αλλάζουν, απλώς πήγαινε στο κρεβάτι και κάλεσε τον διττό καθώς αποκιμιέσαι.
B.W.  Πώς να χρησιμοποιήσουμε τον τρόπο σκέψης μας;
Το μέλλον είναι συλλογικό. Επομένως πρέπει να σκεφτόμαστε να κάνουμε στους άλλους αυτό που θα θέλαμε οι άλλοι να σκέφτονται να κάνουν σε εμάς. Αυτός είναι ο νόμος. Είναι τόσο απλός που δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι αλήθεια. Δεν χρειαζόμαστε να διαβάσουμε κάποιο εγχειρίδιο για να χρησιμοποιήσουμε το ένστικτο και την διαίσθησή μας. Είναι εύκολο και διαθέσιμο αυτή τη στιγμή σε όλη την ανθρωπότητα, επειδή ζούμε στο τέλος ενός κύκλου που μας επιτρέπει πρόσβαση σε όλα τα δυναμικά. Αυτό δεν ίσχυε στο παρελθόν. Πριν από αυτό το τέλος, ελάχιστοι άνθρωποι είχαν πρόσβαση. Ο κόσμος συγκεντρωνόταν μαζί σε διαλογισμούς, προσευχές, λιτανείες, μάντρα… για να λάβει πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή..… μια στιγμή που εξαρτιόταν από τα χρονικά ανοίγματα τα οποία ρύθμιζε η κίνηση των πλανητών. … εξ’ ου και η χρήση της αστρολογίας. Σήμερα, το τέλος του κύκλου ανοίγει όλες τις πόρτες και ο καθένας λαμβάνει όλη την πληροφορία του μέλλοντος χωρίς καμία δυσκολία. Επίσης, πολλοί άνθρωποι πραγματοποιούν  μέλλοντα χωρίς να ξέρουν τους συχνά άμεσους κινδύνους. Είναι αυτή η λύση, με ρωτάτε; Πρέπει να πάμε στο κρεβάτι να τακτοποιήσουμε τα μέλλοντα μας με τους διττούς μας. Αυτή είναι η καλύτερη θεραπεία ενάντια σε όλες τις προσωπικές και συλλογικές διαταραχές.
B.W.  Πώς να τακτοποιήσουμε επιτυχώς τις σκέψεις μας κατά την διάρκεια του ύπνου ξέροντας ότι αυτό είναι, εξ ορισμού, εκτός ελέγχου;
Απλώς ξέροντας ότι υπάρχει ένα στάδιο του ύπνου που ονομάζεται REM, (παράδοξος ύπνος) το οποίο έχει φτιαχτεί για να ελέγχει τις επιπτώσεις των σκέψεών μας: Αυτές έχουν σίγουρα διαταράξει ένα μελλοντικό δυναμικό. Ο ύπνος REM είναι το στάδιο του ύπνου όπου έχουμε πλήρη ακινησία αλλά μεγάλη διανοητική δραστηριότητα. Κατά την διάρκεια αυτού του πολύ ειδικού σταδίου, ο διττός τακτοποιεί τα δυναμικά που έχουμε διαταράξει από τις συνειδητές και υποσυνείδητες σκέψεις της ημέρας.
B.W.  Η Διττότητα λοιπόν είναι μια αναγκαιότητα.
Αυτή μας επιτρέπει να γνωρίζουμε το παρελθόν και το μέλλον ταυτόχρονα και ειδικότερα να δούμε αν οι απαντήσεις μας είναι συμβατές με τις ερωτήσεις μας. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε έναν διττό που είναι στο παρελθόν και επωφελείται από τον ύπνο REM για να δει το μέλλον που φτιάξαμε κατά την διάρκεια της ημέρας. Αυτός είναι ο λόγος, που αν καταστείλουμε τον ύπνο REM για τρεις εβδομάδες, πεθαίνουμε. Γιατί; Επειδή η πληροφορία είναι ζωτικής σημασίας. Αν δεν έχουμε αυτή την ανταλλαγή πληροφοριών για να ελέγξουμε το μέλλον, δεν μπορούμε να επιβιώσουμε.
B.W.   Ο διττός μας γνωρίζει για μας;
Φυσικά. Βρίσκεται σε μια παρελθούσα πραγματικότητα ταυτόσημη με την μελλοντική μας πραγματικότητα και θα δει το μέλλον για να το διορθώσει. Όταν μιλώ για το παρελθόν, πρόκειται για την μνημη του μέλλοντος, τίποτα άλλο. Δεν είναι το παρελθόν που έχουμε βιώσει. Το ιστορικό παρελθόν είναι κάτι άλλο. Το παρελθόν για το οποίο σας μιλώ ζει από την μνήμη του μέλλοντός μας. Φτιάχνω ένα μέλλον και αν ο διττός μου το απομνημονεύσει είναι ένα παρελθόν. Το σώμα μου έχει αυτή την ανάμνηση, που το οδηγεί να προχωρήσει μπροστά. Χωρίς αυτήν την αρχή, δεν υπάρχει ζωή. 

No comments: