Thursday, May 4, 2017

Παρουσίαση βιβλίου «Ουσιαστικά» της Αφροδίτης Σφαιροπούλου από τις εκδόσεις Ιωλκός

Οι εκδόσεις Ιωλκός σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ουσιαστικά» τηςΑφροδίτης Σφαιροπούλου στο «Polis Art Café» (Πεσμαζόγλου 5, Αίθριο «Στοάς Βιβλίου», Αθήνα) την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στις 20:00΄.
Την παρουσίαση θα κάνουν οι: Δήμητρα Τσίγκα (φιλόλογος D.E.A., μουσικός), Γιάννης Ναστούλης (καθηγητής, συγγραφέας). Θα απαγγείλουν οι: Ράνια Κουτσαυτάκη, Εύα Κουλάκη, Αντώνης Καστελλοριζιός, Θάνος Τρικκαίος. Μουσική επιμέλεια: Si – Do.

Σε καιρούς επ-ουσιώδεις τα «Ουσιαστικά» παλεύουν να επιδείξουν, να υποδείξουν, να καταδείξουν, να αναδείξουν. Μάχονται να ορίσουν και να οριστούν. Να απαντήσουν και να απαντηθούν. Να αποκαλύψουν και να αποκαλυφθούν.
Ουσιαστικά, υμνούν τον αιώνιο Έρωτα και τον αιώνιο Θάνατο, τον Άνθρωπο του Θεού και το Θεό του Ανθρώπου, την απουσία της Ύπαρξης και την παρουσία της Ανυπαρξίας. Τα Πουθενά και Τίποτα, τα Παντού και Όλα.
Σε μία εποχή αν-ούσια, τα «Ουσιαστικά» συν-ουσιώνονται φιλοσοφώντας. Μήπως κατορθώσουν, τελικά, να βρουν και πάλι τη χαμένη της Ουσία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
• Σχήμα: 17x24 εκ. – Σελ.: 48 – Έτος Έκδοσης: 2017 – Τιμή: 10,00 ευρώ – Θεματολογία:Ποίηση, Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση  –ΙSBN: 978-960-426-9075


No comments: