Wednesday, October 14, 2009

Στη Φρανκφούρτη το ημερολόγιο Μαντέλα

Το ανέκδοτο ημερολόγιο του Νέλσον Μαντέλα, που καλύπτει τα 27 χρόνια της φυλάκισής του και τα πέντε χρόνια της θητείας του ως προέδρου της Νότιας Αφρικής, διατίθεται προς πώληση στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης και αναμένεται να γίνει παγκόσμιο μπεστ-σέλερ.

Ο Νέλσον Μαντέλα

Ο Νέλσον Μαντέλα Το χειρόγραφο που περιλαμβάνει τα ημερολόγια, επιστολές και προσωπικές σκέψεις του νοτιοαφρικανού ηγέτη Νέλσον Μαντέλα, 91 ετών, διατίθεται προς πώληση στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης, η οποία ξεκινά σήμερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του βρετανικού περιοδικού Bookseller.

Εκδότες από όλο τον κόσμο καλούνται να αγοράσουν από τον ατζέντη του Μαντέλα το ανέκδοτο μέχρι στιγμής χειρόγραφο, που σε 100.000 λέξεις καλύπτει τα 27 χρόνια φυλάκισής του και τα πέντε χρόνια της θητείας του ως προέδρου της Νότιας Αφρικής.

Το χειρόγραφο έχει χαρακτηριστεί "το βιβλίο της Έκθεσης" και αναμένεται να γίνει παγκόσμιο μπεστ-σέλερ. Ήδη ο εκδοτικός όμιλος Pan MacMillan ανακοίνωσε ότι αγόρασε τα δικαιώματα της έκδοσης στη Βρετανία "έναντι σημαντικού ποσού".

No comments: