Saturday, March 3, 2007

Καλύτερα τύψεις παρά απωθημένα... ξανά!


Εδώ και μερικούς μήνες κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Άγκυρα" το "Καλύτερα τύψεις παρά απωθημένα" και περιμένει αγοραστές. Δεν ήταν τυχερό να δει πολλές κριτικές στα διάφορα έντυπα κι όπως φαίνεται ο συγγραφέας του πρέπει να πάρει την υπόθεση της επικοινωνίας στα χέρια του. Μια πρώτη εκδήλωση έγινε στη Στοά του Βιβλίου όταν παρουσιάστηκε από τους Θάνο Μικρούτσικο, Πέτρο Ευθυμίου, Κώστα Καλημέρη και Νίκο Μεγγρέλη και δεκάδες προσκεκλημένους. Πάντως, αξιοσημείωτη είναι η παρουσίαση [εδώ] από τον Τάσο Γουδέλη στο περιοδικό Το Δέντρο και από τον Βασίλη Καλαμαρά στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία.
Ακολούθησε μια εκδήλωση στις 27 Ιανουαρίου στο καφενείο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λεχαινών, την οποία είχε οργανώσει η Πολιτιστική Ομάδα "Φράγμα". Εκεί, σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, μίλησαν ο συγγραφέας Αντώνης Σιμιτζής, και ο φιλόλογος Γιάννης Δεληγιάννης.
Η συνέχεια έχει ως εξής: Θα γίνουν εκδηλώσεις στην Αμαλιάδα, στον Πύργο, στο Μουσείο Κοτοπούλη στο Δήμο Ζωγράφου, στη Χαλκίδα. Και έπεται συνέχεια.

No comments: