Friday, October 20, 2017

Βιβλιοπαρουσίαση: «Τα Τέρατα των Ωκεανών» το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στον Παιδικό Ιανό, στην Αθήνα

Βιβλιοπαρουσίαση: «Τα Τέρατα των Ωκεανών» το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στον Παιδικό Ιανό, στην Αθήνα

Μια άκρως απόρρητη μυστική αποστολή γίνεται με αφορμή την κυκλοφορία του καινούριου βιβλίου της Ελένης Ανδρεάδη «Τα Τέρατα των Ωκεανών» (εκδ. Μεταίχμιο). 
Τολμάς να σώσεις τον κόσμο; Θέλεις να αποκτήσεις τη δική σου πρακτορική ταυτότητα και να μάθεις κιόλας ποιος είναι ο ΜΠΟΥΦΟΣ; Αν ναι, σε περιμένουμε!

Τόπος Συνάντησης: Παιδικός Ιανός, Σταδίου 24, τηλ.: 210 3217917 
Ημέρα συνάντησης: Σάββατο,4 Νοεμβρίου 
Ώρα συνάντησης: Στις 11:00
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Μυστική σημείωση: Πράκτορα, αν μένεις στη Θεσσαλονίκη μην στενοχωριέσαι. Η συγκεκριμένη βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί και στην πόλη σου, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 12:00 στον Παιδικό Ιανό (Μητροπόλεως 73, τηλ.: 2310 268682),
Πώς συνδέεται η Σουπάρα με το ύπουλο σχέδιο του πανούργου Ιβάν Φον Βαμπάουερ να καταστρέψει τους ωκεανούς; Ποιος είναι ο Γκλουκ-Γκλουκ και γιατί χρειάζεται οπωσδήποτε τη βοήθειά μας; Και τι γυρεύει μια σιχαμερή πράσινη Μύξα μέσα στις θάλασσες; Όλες τις απαντήσεις θα τις πάρεις στον Παιδικό Ιανό, στην πιο πρακτορική βιβλιοπαρουσίαση που έγινε ποτέ!
Πράκτορα, σημείωσε στην πρακτορική σου ατζέντα: Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 11:00 να είσαι εκεί. Φέρε μαζί και την παρέα σου! Και το καπέλο σου! 
Εκεί θα σε περιμένει υπό άκρα μυστικότητα η Ελένη Ανδρεάδη, η δημιουργός των Πρακτόρων του Πλανήτη και συγγραφέας όλων των βιβλίων της ομώνυμης best seller σειράς. Δεν θα είναι βεβαίως μόνη, αλλά θα τη συντροφεύσουν οι καλά εκπαιδευμένοι Πράκτορες της Περιβαλλοντοπόλ. 
Όλοι μαζί θα παίξουμε και θα μάθουμε τι μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε τους ωκεανούς μας και τον πλανήτη μας.

Πώς θα γίνεις Πράκτορας του Πλανήτη
Θέλεις να προπονηθείς πριν την άκρως απόρρητη μυστική αποστολή; Ναι; Το ξέραμε ότι μπορούμε να βασιστούμε πάνω σου…
… Διάβασε τα βιβλία Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη, Πράκτορες του Πλανήτη: Η Εκδίκηση του Πουφ και Πράκτορες του Πλανήτη: Τα Τέρατα των Ωκεανών (εκδ. Μεταίχμιο) για να δεις τι σε περιμένει αλλά και για να βρεις και άλλες άκρως απόρρητες μυστικές αποστολές.
… Μπες στο planetagents.org γνώρισε την επίλεκτη ομάδα των Πρακτόρων του Πλανήτη, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και απόκτησε την πρακτορική σου ταυτότητα. 

… 
Κάνε κλικ εδώ κι εδώ για να πάρεις μια γεύση από τους πρωταγωνιστές των βιβλίων

… 
Και τέλος, κάνε κλικ εδώ και άκουσε τις Τρεις Λέξεις Μόνο, το τραγούδι των Πρακτόρων του Πλανήτη.


Βιογραφικό
rsz elena 160517 405 copy
Η Ελένη Ανδρεάδη χρησιμοποιεί τη συγγραφική της πένα ως το απόλυτο μυστικό όπλο για τη δημιουργία της σειράς βιβλίων Πράκτορες του Πλανήτη. Σπούδασε Περιβαλλοντική Πολιτική και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και έχει εργαστεί ως στρατηγικός και περιβαλλοντικός σύμβουλος σε Ελλάδα, Αμερική, Αγγλία και Γερμανία. Η ομώνυμη μη κερδοσκοπική εταιρεία Πράκτορες του Πλανήτη που ίδρυσε εκπαιδεύει κάθε χρόνο πάνω από 12.000 νέους πράκτορες μέσα από τα προγράμματα και το άκρως απόρρητο υλικό της. Το πρώτο βιβλίο της Ελένης, Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη, απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Βιβλίου στην κατηγορία Βιβλίου Γνώσεων 2015, ενώ βρέθηκε στις βραχείες λίστες για το βραβείο Βίτω Αγγελόπουλου, του Κύκλου Παιδικού Βιβλίου, στα Βραβεία Βιβλίου Public και στα Βραβεία Αναγνώστη, όπου κατατάχτηκε πρώτο από τα βιβλία γνώσεων. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί και θα κυκλοφορήσουν σε χώρες του εξωτερικού, όπως στην Κίνα και στην Αίγυπτο. Κάποιοι πιστεύουν ότι η 00Συγγραφέας είναι η Διοικητής Δ, αλλά δεν το έχει ποτέ επιβεβαιώσει. Αντιθέτως η Ελένη ισχυρίζεται ότι γνώρισε τη Δ τυχαία κατά τη διάρκεια κατάβασης στον κρατήρα του ενεργού ηφαιστείου Σέρο Νέγκρο της Νικαράγουα με σανίδα σερφ.

πηγή: Times News

No comments: